Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Certificaten van Eurohill

Lees hier alles over de certificaten van Eurohill. Wat ze inhouden en wat het voor u als ondernemer kan betekenen.

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Certificaten

Op deze pagina leest u alles omtrent de certificaten van Eurohill. Hiermee willen wij u als ondernemer de kans geven om kennis te maken met onze werkwijzen en u tevens een veilig gevoel geven wanneer u ervoor kiest om met ons samen te werken.

TAPA certificering

De Tapa certificering welke volluit ‘Transported Asset Protection Association’ wordt genoemd, kent diverse certificeringen die aangeven hoe de transport- en logistiek van een bedrijf op de juiste manier beveiligd dienen te worden. Wilt u meer weten over de TAPA certificeringen? Bezoek dan snel onze pagina over TAPA certificeringen.

Borg-Erkend

Verzekeringsmaatschappijen eisen vaak een Borg-Erkende beveiliging. Borg-Erkende beveiliging wil zeggen dat een bedrijf is beveiligd naar de eisen van de verzekeringsmaatschappij. Hierdoor kunnen bedrijven en instanties voorkomen dat zij niet volledig verzekerd zijn bij schade. Wilt u meer weten over Borg-Erkende beveiliging? Klik dan hier om verder te lezen.

Het VCA certificaat

VCA staat voor Veiligheid, Gezonheid en Millieu Checklist aannemers en is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken. Het doel hiervan is het verminderen van ongevallen. De VCA is niet alleen een checklist maar ook een programma waarbij bedrijven gecontroleerd kunnen worden op hun beheer omtrent bovenstaande onderwerpen. Door continu bezig te zijn met de VCA kunnen bedrijven zich laten certificeren. Wilt u meer weten over het VCA certificaat? Klik dan hier om verder te lezen.

KIWA Brandmeldinstallatie

Techniek en de organisatie van veiligheid zijn zó ingewikkeld geworden, dat de meeste eindgebruikers niet meer zelf kunnen nagaan of de maatregelen goed of onvoldoende zijn. Om de eindgebruiker te helpen, zijn er regelingen gemaakt die de kwaliteitsstandaard aangeven. Een Kiwa NCP certificaat geeft de eindgebruiker een gerechtvaardigd vertrouwen in de kwaliteit van het gecertificeerde bedrijf. Wilt u meer weten over het de KIWA Brandmeldinstallatie voor leveren en onderhoud? Klik dan hier om verder te lezen.

Partners van Eurohill Beveiligingssystemen