Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Klantcase Avéro Achmea

Eurohill wordt door Avéro Achmea officieel als voorkeursleverancier voor het risico Reductie Plan van de zakelijke markt aangeraden.

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Samenwerking Achmea Avéro

Avéro Achmea is een onderdeel van de Achmea groep. Avéro is het label van Achmea dat zich specifiek richt op de intermediaire markt. Het bedrijf verkoopt verzekeringen en andere diensten via onafhankelijke adviseurs. Deze adviseurs geven de klant het juiste advies en zorgen ervoor dat zij op de passende manier verzekerd worden.

Met ingang van 15 oktober 2013 is Eurohill voorkeurs leverancier geworden van Interpolis voor de zakelijke markt. De zakelijke verzekeringen van Interpolis worden exclusief verkocht door de Rabobank. Eurohill is aangesteld als leverancier voor het installeren en onderhouden van inbraak- en brandmeldsystemen voor het gebied boven de lijn Nijmegen – Leiden. De keuze voor Eurohill is mede gemaakt door de goede ervaringen met Eurohill als voorkeurs leverancier in het Risico Reductieplan voor de zakelijke klanten van Centraal Beheer Achmea, Avero Achmea en FBTO.

De samenwerking geeft klanten van Achmea Avéro de mogelijkheid om naast een verzekering, de risico’s verder te verminderen. Het zogenaamde Risico Reductie Plan biedt onder meer oplossingen voor het voorkomen en beperken van schade.

Eurohill is dankbaar en trots op de samenwerking met Achmea Avéro en streeft ernaar de klanten van Achmea Avéro zo goed mogelijk te voorzien.

Klantcase – Sony
Partners Centraal Beheer Achmea
Partners van Eurohill Beveiligingssystemen