Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Inbraakbeveiliging

Ontdek de vele mogelijkheden van Eurohill en kies de inbraakbeveiliging die bij uw onderneming past.

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Een inbraakbeveiliging die bij u past

Eurohill verzorgt de inbraakbeveiliging van bedrijven, gebouwen, winkels en terreinen. Hierbij kunt u onder meer denken aan een alarminstallatie of alarmsysteem. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en kunnen u dan ook uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden. Eurohill is tevens een Borg-E erkend bedrijf en werkt volgens de gestelde richtlijnen welke ook door verzekeraars worden gebruikt.

De verbeterde risicoklassenindeling VRKI2022 voor bedrijven is daarbij leidend. Hiermee wordt de inbraakgevoeligheid vastgesteld op basis van de attractiviteit van de aanwezige goederen, de waarde ervan en de omstandigheden waaronder de goederen aanwezig zijn. De bijbehorende beveiligingsmatrix geeft voor iedere risicoklasse de bijbehorende beveiligingsmaatregelen aan. Ook verzekeraars werken met deze risicoklassenindeling.

Vanzelfsprekend zijn wij volledig op de hoogte van actuele regelgeving op het gebied van inbraak beveiliging, zodat u altijd voldoet aan de gestelde eisen.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden omtrent inbraakbeveiliging?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook als u benieuwd bent naar de prijzen of kosten van inbraakbeveiliging kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Wilt u een prijsindicatie voor uw inbraakbeveiliging?

Vraag dan direct een offerte aan die bij u past.

Offerte aanvragen
Partners van Eurohill Beveiligingssystemen