Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Eurohill BV aangesteld als voorkeursleverancier van Interpolis voor de zakelijke markt.

Samenwerking Centraal Beheer Achmea, Interpolis.

Achmea is een verzekeringsbedrijf met verschillende sub-labels in Nederland. Het bedrijf is de grootste in zijn soort en richt zich op een duurzame toekomst voor haar klanten en de samenleving.

Met ingang van 15 oktober 2013 is Eurohill voorkeurs leverancier geworden van Interpolis voor de zakelijke markt. De zakelijke verzekeringen van Interpolis worden exclusief verkocht door de Rabobank. Eurohill is aangesteld als leverancier voor het installeren en onderhouden van inbraak- en brandmeldsystemen voor het gebied boven de lijn Nijmegen – Leiden. De keuze voor Eurohill is mede gemaakt door de goede ervaringen met Eurohill als voorkeurs leverancier in het Risico Reductieplan voor de zakelijke klanten van Centraal Beheer Achmea, Avero Achmea en FBTO.

De samenwerking geeft klanten van Centraal Beheer Achmea de mogelijkheid om naast een verzekering, de risico’s verder te verminderen. Het zogenaamde Risico Reductie Plan biedt onder meer oplossingen voor het voorkomen en beperken van schade.

Eurohill is dankbaar en trots op de samenwerking met Achmea en streeft ernaar de klanten van Achmea zo goed mogelijk te voorzien.

 

 

Klantcase – Avéro Achmea
Klantcase – Sony
Partners van Eurohill Beveiligingssystemen