Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Distributiecentrum Ahold Zaandam

Klantcase - camerabeveiliging distributiecentrum

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Het gemechaniseerde distributiecentrum van Albert Heijn in Zaandam wordt – net als de bestaande bouw aan de Hoofdtocht voorzien van een hoge resolutie camerasysteem van Eurohill Beveiligingssystemen.

Ahold Zaandam - Distributiecentrum Albert Heijn

Ahold Zaandam – Distributiecentrum Albert Heijn

Camerabeelden opgeslagen op servers

Op aanvraag van totaalinstallateur Schulte & Lestraden BV worden 65 IP-camera’s geleverd, gemonteerd en ingeregeld, vertelt Jasper Hendriksen, directeur van Eurohill. “Alle camerabeelden worden opgeslagen op een nieuwe server met Milestone video-management software, dat aan het
bestaande systeem van Ahold wordt gekoppeld. Vanaf verschillende cliënt pc’s op het terrein, maar ook op afstand kunnen straks niet alleen live beelden worden bekeken, maar ook oude beelden worden opgevraagd.” De IP-camera’s zorgen voor een optimale beveiliging van het distributiecentrum, vertelt hij. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Ongeacht het weer of licht. “Daarbij komen de camera’s tegemoet aan een zeer efficiënt traffic management. Vrachtwagens kunnen namelijk heel eenvoudig – op afstand – over het terrein naar de vrije laaddocks worden begeleid.” Tot slot voorzien de camera’s in een stuk procesbewaking in het volautomatische magazijn.

De meeste camera’s zijn PTZ (Pan Tilt Zoom) uitgevoerd, wat betekent dat ze volledig gestuurd en ingezoomd kunnen worden vanaf meerdere posities. “Dankzij het cameramanagementsysteem in combinatie met diverse cliënt pc’s, komt deze functie optimaal tot zijn recht”, aldus Jasper
Hendriksen. “In geval van een situatie stuurt het systeem de camera direct naar het gewenste gebied, waar de situatie glashelder in beeld wordt gebracht. Een specifieke wens van Ahold om de veiligheid en traceerbaarheid van incidenten te verbeteren.”

Artikel Installatie & bouw – klik op bovenstaande plaatje en download het artikel in pdf

Vragen over beveiligingssystemen?

Eurohill is al meer dan veertig jaar een onafhankelijk, landelijk werkende specialist in beveiligingssystemen. Naast camerasystemen levert het bedrijf een keur aan systemen en oplossingen voor inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole en terreinbeveiliging.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent beveiligingssystemen voor distributiecentra’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor de kosten en prijsindicaties kunt u ook een offerte aanvragen!

Partners van Eurohill Beveiligingssystemen