Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Waarom Eurohill?

Lees direct wat onze unieke punten zijn en waarom u juist voor Eurohill zou moeten kiezen!

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Wat maakt Eurohill uniek?

Op deze pagina kunt u lezen wat Eurohill zo sterk maakt en waarom u juist voor ons zou moeten kiezen. Als u nadien nog vragen heeft over een van onze unieke punten kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Monteurs door heel Nederland

Onze monteurs zijn door het hele land te vinden. Voor u betekend dit dat er altijd een monteur bij u in de buurt is en dat wij deze snel kunnen inschakelen. In geval van een storing of calamiteit zijn wij daardoor altijd snel ter plekke.

Eigen storingsdienst met 24/7 support

Eurohill beschikt over een eigen storingsdienst en is daarmee een van de weinigen in zijn soort. Hierdoor werken wij altijd met korte lijnen en mocht er een storing optreden dan zijn wij altijd binnen 24 uur bij u ter plekke mocht dit nodig blijken. De storingsdienst is tevens 24/7 bereikbaar.

Vast contactpersoon

Eurohill werkt altijd met dezelfde mensen. Hierdoor hebben al onze klanten één vast contactpersoon en kunnen wij de lijnen altijd kort houden. Dit is voor zowel Eurohill als u voordelig. Eurohill is groot genoeg voor de grootste installaties en klein genoeg voor persoonlijk contact, dat maakt het bedrijf uniek.

Op lease basis mogelijk

Bij Eurohill kunt u kiezen voor kopen of leasen. Dit geldt voor al onze diensten. Kiest u ervoor om het camerasysteem te leasen, dan bent u na 24 maanden eigenaar. De prijs is tevens inclusief levering en installatie van het beveiligingssysteem, de bijbehorende apparatuur, complete installatie van het systeem en de reparatie van technische storingen.

Al 40 jaar ervaring

Eurohill heeft al 40 jaar ervaring en daar plukt u de vruchten van. Door de jarenlange kennis van de markt is Eurohill altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Daarnaast werkt Eurohill al jaren met verschillende klanten die allemaal hun eigen wensen hebben waardoor het bedrijf altijd flexibel moet zijn.

Eurohill is meerdere malen gecertificeerd en beschikt over de benodigde certificaten.

Partners van Eurohill Beveiligingssystemen