Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Over ons

Eurohill is gespecialiseerd in de beveiliging van bedrijven. Voor elke beveiligingskwestie vinden wij een passende oplossing.

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Geschiedenis

Eurohill bestaat meer dan 40 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van elektronische beveiliging. Het bedrijf is een echt familiebedrijf en werkt altijd met passie en kennis.

Het team

Onze medewerkers zijn altijd optimistisch en gedreven in hun vak. Daarnaast zijn de medewerkers van Eurohill allemaal zorgvuldig gescreend en in het bezit van alle benodigde diploma’s. Aangezien de ontwikkelingen op het gebied van beveiliging nooit stilstaan, heeft scholing bij ons permanente aandacht.

Doelstelling

Ontzorgen is onze voornaamste doelstelling. We doen dat door uw enige aanspreekpunt te zijn tijdens het gehele proces. Van advies en aanleg tot onderhoud en certificering. Onze eigen technische dienst is 24 uur per dag inzetbaar voor het verhelpen van storingen. Beveiligingssystemen kunnen bij ons niet alleen gekocht, maar ook gehuurd of geleased worden.

Visie op veiligheid

Eurohill kiest bewust voor kwaliteit. Die kwaliteit is gegarandeerd doordat we door het NCP gecertificeerd zijn als:

Tevens heeft Eurohill een VCA* certificaat voor de hele organisatie.

Betrouwbare partners

Om u zo volledig mogelijk van dienst te zijn, werken we nauw samen met onder meer adviesbureaus, verzekeraars en vastgoedeigenaren. Daarnaast mogen we altijd rekenen op een aantal betrouwbare partners die in voorkomende gevallen werkzaamheden voor ons uitvoeren. Onze werkwijze is transparant en we informeren klanten dan ook altijd over het inschakelen van derden en de voorwaarden waaronder zij werken.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen
Partners van Eurohill Beveiligingssystemen