Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

VCA Certificaat

Wat is een VCA certificaat en wat betekend het voor u als klant?

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Het VCA Certificaat

Het VCA certificaat staat voor VGM (Veiligheid, Gezonheid en Millieu) Checklist aannemers en is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken. Het doel hiervan is het verminderen van ongevallen. De VCA is niet alleen een checklist maar ook een programma waarbij bedrijven gecontroleerd kunnen worden op hun beheer omtrent bovenstaande onderwerpen. Door continu bezig te zijn met de VCA kunnen bedrijven zich laten certificeren.

Het certificaat is bedoeld voor bedrijven die in een risicovolle omgeving werken. Voorbeelden hiervan zijn bouwterreinen, fabrieken en bij installaties.

Wat betekend deze certificering voor u?

Voor u betekend dit dat u zaken doet met een gecertificeerd bedrijf dat de regelgeving maar al te goed kent en deze ook toepast op het bedrijf. Eurohill beschikt over een VCA* certificaat, leidinggevende hebben een VCA-VOL diploma en monteurs een algemeen VCA diploma. Daarnaast hebben ook alle werknemers hun PBM’s (Persoonlijke beschermingsmiddelen) en het diploma voor het werken met hoogwerkers.

Eurohill wordt tevens elk jaar gecontroleerd en getoetst op alle onderdelen.

Heeft u vragen omtrent het VCA certificaat of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Partners van Eurohill Beveiligingssystemen