Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

TAPA certificering

Wat betekent deze certificering en hoe kan Eurohill u daarmee helpen?

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

TAPA certificering

Eurohill regelt voor u de complete beveiliging van installatie tot onderhoud. Bent u benieuwd naar de verschillende vormen van veiligheid die Eurohill levert? Het complete overzicht vindt u hier. In samenwerking met onze partners kunnen wij u tevens helpen aan een TAPA Certificering. Daarnaast voldoen onze systemen aan de regels zoals deze gesteld worden binnen de TAPA norm.

De Tapa certificering welke volluit ‘Transported Asset Protection Association’ wordt genoemd, kent diverse certificeringen die aangeven hoe de transport- en logistiek van een bedrijf op de juiste manier beveiligd dienen te worden.

De TAPA certificering biedt richtlijnen waarmee bedrijven het veiligheidsniveau van hun transport en logistieke processen continu hoog kunnen houden. Door middel van een punten systeem kunnen bedrijven verschillende certificeringen binnen de TAPA norm behalen.

Eurohill kan hierbij een ondersteunende rol hebben. Eurohill levert installaties die voldoen aan de eisen die gesteld worden binnen de TAPA certificeringen. Het leveren van technische installaties heeft daarbij onze voornaamste focus.

Waarom een TAPA certificering?

Voor veel internationale- en grote bedrijven is het belangrijk dat het veiligheidsniveau op het gebied van transport en logistiek zo hoog mogelijk is. Niet alleen verbetert dit de bedrijfsprocessen, ook geeft het veel vertrouwen voor partners. Veel internationale bedrijven stellen daarom als eis dat u over de juiste TAPA certificering beschikt.

Wilt u meer weten over de certificeringen of heeft u andere vragen? Neem dan direct contact op.

Partners van Eurohill Beveiligingssystemen