Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Beveiliging voor Sport & Recreatie

Beveilig uw sportclub, stadion of zwembad! Eurohill heeft voor alle situaties de juiste oplossing.

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Beveiliging binnen de Sport en Recreatie

Met de sport- en recreatie branche worden sportverenigingen, parken en openbare recreatieplekken bedoeld. Vooral diefstal uit kleedkamers en kantines komt veel voor. Het grote probleem is echter dat weinigen hier maar goed op voorbereid zijn waardoor de aangebrachte schade vaak hoger is dan de gestolen goederen.

Door de aanschaf van camerasystemen en inbraakbeveiliging voorkomt u dat u naderhand de dupe bent van inbrekers en dieven. Hoe werkt dit vraagt u zich af? Eurohill is een Borg-Erkend bedrijf en is daarnaast voor haar andere specialismen gecertificeerd. Hierdoor werken wij volgens de richtlijnen van verzekeringsmaatschappijen en bent u goed verzekerd! Daarnaast hebben onze beveiligingsmiddelen altijd een afschrikkend effect waardoor de kans op inbraak of diefstal verkleind wordt.

Mocht u beschikken over een stadion, groot park of andere grote gelegenheid dan kunt u ook gebruik gaan maken van de andere diensten van Eurohill.

Eurohill is tevens veelvuldig gecertificeerd en kan u ondersteunen in het verkrijgen van de juiste certificeringen.

Ontzorgen van begin tot eind

Ontzorgen is onze voornaamste doelstelling. We doen dat door uw enige aanspreekpunt te zijn tijdens het gehele proces. Van advies en aanleg tot onderhoud en certificering. Onze eigen technische dienst is 24 uur per dag inzetbaar voor het verhelpen van storingen. Beveiligingssystemen kunnen bij ons niet alleen gekocht, maar ook gehuurd of geleased worden. Heeft u vragen omtrent beveiliging voor Sport en Recreatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen u met al uw vragen!

Partners van Eurohill Beveiligingssystemen