Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Beveiliging binnen de gezondheidszorg

Vrijwel alle zorginstellingen hebben tegenwoordig te maken met agressie en criminaliteit. U kunt daar iets tegen doen!

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Beveiliging in de gezondheidszorg

Veel zorginstellingen hebben een vrij open karakter. Naast het personeel, de patiënten hebben ook bezoekers toegang tot de zorginstellingen.

De gezondheidszorg kampt de laatste jaren met veel agressie. Zowel naar het personeel in de zorg als richting ouderen. Helaas komt dit steeds meer voor en wordt er maar weinig gedaan om dit te verhinderen. Een van de dingen die gedaan zouden kunnen worden is het beter beveiligen van zorginstanties zoals ziekenhuizen, verplegingstehuizen en ambulance personeel.

Als u manager of eigenaar bent van een zorginstelling raden wij u aan om te beginnen met camerasystemen. Deze zorgen er enerzijds voor dat mensen met verkeerde intenties worden afgeschrikt en anderzijds dat mocht er toch iets gebeuren, dan heeft u altijd de camerabeelden nog. Verder kunt u denken aan toegangscontroles. Een effectieve manier om personen buiten bepaalde gebieden van uw instelling te houden. Al onze systemen kunnen worden verbonden met meldkamers waardoor er altijd meteen adequaat gereageerd kan worden.

Behalve camerasystemen en toegangscontrole kan Eurohill het veiligheid niveau van uw instelling verhogen door gebruik te maken van de volgende middelen:

Eurohill is tevens veelvuldig gecertificeerd en kan u ondersteunen in het verkrijgen van de juiste certificeringen.

Ontzorgen van begin tot eind

Ontzorgen is onze voornaamste doelstelling. We doen dat door uw enige aanspreekpunt te zijn tijdens het gehele proces. Van advies en aanleg tot onderhoud en certificering. Onze eigen technische dienst is 24 uur per dag inzetbaar voor het verhelpen van storingen. Beveiligingssystemen kunnen bij ons niet alleen gekocht, maar ook gehuurd of geleased worden. Heeft u vragen omtrent beveiliging in de zorg? Neem dan contact met ons op en wij helpen u met al uw vragen!

Partners van Eurohill Beveiligingssystemen