Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Bouwbeveiliging

Alles over het beveiligen van bedrijven binnen de bouwsector. Beveiliging voor zowel kantoren als opslagplaatsen.

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Bouwbeveiliging

In de bouwsector wordt er onderscheid gemaakt tussen twee soorten beveiliging. Aan de ene kant is er de beveiliging voor de kantoren van bouwbedrijven en aan de andere kant vinden we de beveiliging van bouwterreinen. Bij Eurohill richten wij ons vooral op het eerste aspect; de beveiliging van uw kantoor en/of opslagplaats. Bent u benieuwd wat Eurohill kan betekenen voor de beveiliging van uw kantoor? Lees dan de speciale pagina van Eurohill welke gericht is op de beveiliging van kantoren.

Bij kantoren zijn er relatief vaak inbraken omdat er gevoelige informatie aanwezig is zoals bouwtekeningen, bedrijfsgegevens en soms zelfs bouwproducten. Dit alles zorgt ervoor dat bouwbedrijven vaak de dupe zijn van inbraken.

Daarnaast heeft uw bedrijf waarschijnlijk ook een opslagplaats waar waardevolle producten liggen. Om deze eigendommen goed te beveiligen kunt u denken aan een aantal voorzorgsmaatregelen zoals camerabeveiliging en terreinbeveiliging. Deze combinatie van beveiligingsinstrumenten zorgt ervoor dat ongewenste personen op afstand gehouden kunnen worden en dat u vanuit uw kantoor kunt meekijken of er geen rare dingen gebeuren op uw terrein. Bij terreinbeveiliging kunt u denken aan hekwerken, slagbomen of elektronische beveiligingssystemen.

Naast de beveiligingsmaatregelen biedt Eurohill ook de mogelijkheid voor brandbeveiliging. De brandbeveiliging van Eurohill voldoet aan alle eisen zoals gesteld door de zorgverzekeraars. Mocht er ooit brand uitbreken dan beschikt u over professionele brandbeveiliging en hoeft u zich later geen zorgen te maken over eventuele schade.

Ontzorgen van begin tot eind

Ontzorgen is onze voornaamste doelstelling. We doen dat door uw enige aanspreekpunt te zijn tijdens het gehele proces. Van advies en aanleg tot onderhoud en certificering. Onze eigen technische dienst is 24 uur per dag inzetbaar voor het verhelpen van storingen. Beveiligingssystemen kunnen bij ons niet alleen gekocht, maar ook gehuurd of geleased worden. Heeft u vragen omtrent bouwbeveiliging? Neem dan contact met ons op en wij helpen u met al uw vragen!

 

Partners van Eurohill Beveiligingssystemen