Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Horeca beveiliging

Of u nu eigenaar van een restaurant, café of discotheek bent, de beveiliging van uw object kan u helpen om zorgeloos zaken te doen.

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Beveiliging voor de horeca

Veel ondernemers willen zich richten op hun core-business, de horeca. Dit begrijpen wij maar al te goed bij Eurohill en daarom proberen wij u zoveel mogelijk uit handen te nemen wanneer wij voor u aan de slag mogen gaan. De beveiliging voor de Horeca is immers onze specialiteit.

De beveiliging van uw horeca object is namelijk van grote waarde. Niet alleen heeft u van buitenaf kans op inbraak en diefstal, ook intern wilt u er zeker van zijn dat uw personeel geen waardevolle spullen in beslag neemt. Om diefstal zoveel mogelijk te beperken kunt u gebruik maken van camerasystemen. Deze hebben namelijk twee functies. Allereerst hebben ze een afschrikkende functie. Dieven en inbrekers zullen minder snel bij u inbreken wanneer zij weten dat er camerabeveiliging aanwezig is. Mocht het nu toch nog voorkomen dat er wordt ingebroken dan heeft u achteraf altijd nog de beelden als bewijs.

Naast de camerasystemen raden wij u aan om inbraakbeveiliging in te zetten. Met de inbraakbeveiliging van Eurohill bent u namelijk direct goed verzekerd bij uw verzekeringsmaatschappij. Tevens zorgen wij ervoor dat uw inbraakbeveiliging aan de eisen voldoet van de verzekeringsmaatschappij. Zo komt u later niet voor onverwachte verassingen te staan. Naast de twee belangrijkste vormen van beveiliging kunt u bij Eurohill ook terecht voor de volgende beveiligingskwesties:

Ontzorgen van begin tot eind

Ontzorgen is onze voornaamste doelstelling. We doen dat door uw enige aanspreekpunt te zijn tijdens het gehele proces. Van advies en aanleg tot onderhoud en certificering. Onze eigen technische dienst is 24 uur per dag inzetbaar voor het verhelpen van storingen. Beveiligingssystemen kunnen bij ons niet alleen gekocht, maar ook gehuurd of geleased worden. Heeft u vragen omtrent de beveiliging voor de horeca? Neem dan contact met ons op en wij helpen u met al uw vragen!

 

Partners van Eurohill Beveiligingssystemen