Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Profiteer via Mevas van een speciale korting bij Eurohill

Als metaal & techniek ondernemer wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw bedrijf goed beveiligd is tegen inbraak. Met inbraakpreventie voorkomt u schade aan uw pand, inventaris en bespaart u een hoop tijd wat betreft afhandeling en herstel.

Mevas en Eurohill

Het is van belang dat uw onderneming voldoet aan de gestelde eisen van de verzekeraar. Mevas wilt er altijd voor zorgen dat de Koninklijke Metaalunie leden optimaal verzekert om dit voor u makkelijker te maken, heeft Mevas haar krachten gebundeld met preventie partner Eurohill. Eurohill is een landelijk opererend bedrijf, gespecialiseerd in de beveiliging van bedrijven. Om de veiligheid en continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, kunt u bij Eurohill terecht voor:

Met Eurohill zorgt Mevas ervoor dat de leden van de Koninklijke Metaalunie optimaal beveiligt zijn. Is dit ook niet wat u graag voor uw onderneming wilt?

Wat zijn de voordelen?

  • De installatie wordt geplaatst door een BORG-gecertificeerde monteur
  • U profiteert van een door Mevas afgesproken collectiviteitsvoordeel
  • U kunt kiezen voor het kopen en leasen van de installatie
  • U zorgt voor een veilige omgeving voor uw werknemers en uzelf
  • 24/7 support vanuit Eurohill

Wat zijn de kosten?

De kosten van de installatie zijn moeilijk in te schatten. Eurohill zal op basis van uw bedrijf, uw wensen en de eisen vanuit de verzekeraar een passende offerte maken.

Eurohill kan de offerte zowel op basis van lease/huur als op basis van koop opmaken. In het lease bedrag is inclusief installatie, service- en onderhoudskosten.

Vraag vrijblijvend offerte aan

Partners van Eurohill Beveiligingssystemen