Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Beveiligingssystemen in de zorg- Klantcase Treant Zorggroep

Zoals Treant Zorggroep de zorg om patiënten en cliënten organiseert, zo ontzorgt Eurohill haar opdrachtgevers op het gebied van beveiligingssystemen. Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij landelijk een goede reputatie opgebouwd en zien wij een gestage groei in het aantal opdrachtgevers. Wij zijn er blij mee en trots op, dat we de opdracht hebben verkregen om in onze eigen vestigingsplaats Hoogeveen, de complete gecertificeerde brandmeldinstallatie van ziekenhuislocatie Bethesda te mogen vervangen.

Brandmeldinstallatie in Ziekenhuis

Onder deze opdracht vallen ook de brandmeldinstallaties in het centrum voor hoog complexe verpleeg-, revalidatie- en herstelzorg Weidesteyn, het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg en De Koppeling, het kantoorpand op het Bethesda-terrein. Er worden meerdere  brandmeldcentrales in een netwerk gekoppeld waarop meer dan 3000 melders worden aangesloten.

Via meervoudige onderhandse aanbesteding heeft Treant Zorggroep de opdracht aan ons toegewezen op basis van het zogenaamde ‘Total Cost of Ownership’. Hiermee hebben wij zowel op de korte als de lange termijn, inzichtelijk kunnen maken wat de totale aanleg- en beheerskosten van het nieuwe systeem zijn, inclusief 10 jaar onderhoud daarvan.

Certificering brandmeldinstallaties

Al in 2008 heeft Eurohill de huidige brandmeldinstallatie geüpdatet naar het toentertijd vereiste certificeringsniveau. Sindsdien voorzien wij ook in het jaarlijkse onderhoud van de installatie, op basis waarvan ook het periodieke inspectiecertificaat kan worden afgegeven. Nu we bijna tien jaar verder zijn, is de brandmeldinstallatie toe aan vervanging, mede omdat bepaalde essentiële onderdelen hiervoor niet meer verkrijgbaar zijn.

Wij vertrouwen op de systemen van Siemens, producent van hoogwaardige, geïntegreerde maatwerkoplossingen op het gebied van beveiligings-, en bewakingssystemen en brandmeldinstallaties. Zeker omdat betrouwbaarheid en veiligheid de hoogste prioriteit hebben in een omgeving waar mensen verblijven.

Eurohill wil klant ontzorgen

De hele operatie vergt een gestroomlijnde coördinatie en communicatie tussen opdrachtgever en Eurohill om juist de gebruikers (bewoners|patiënten|medewerkers) zo min mogelijk overlast te bezorgen. Ook dit traject is bij Eurohill vanzelfsprekend in vertrouwde handen met een duidelijk plan van aanpak en uitgebreid werkplan.

Gezondheidszorg
Partners van Eurohill Beveiligingssystemen