Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Eurohill voorziet in brandbeveiligingssysteem Van der Valk Hotel Leeuwarden.

Momenteel is de nieuwbouw van Hotel Leeuwarden van het Van der Valk concern in volle gang. Zoals we dat van het familiebedrijf gewend zijn, wordt het een supermoderne, sfeervolle en multifunctionele locatie waar eten, drinken en ontspannen een beleving op topniveau wordt.

Eurohill is trots op het feit dat ze ook voor deze horecadynastie het een en ander mag betekenen op het gebied van beveiligingssystemen. Het nieuwe Van der Valk hotel verrijst een paar kilometer ten zuiden van Leeuwarden bij verkeersknooppunt ‘de Haak’. Naast het grote à-la-carterestaurant komt er ook een groot live-cooking restaurant, zijn er 117 comfortabele hotelkamers, een lounge met flexwerkplekken, wellness, fitness, 8 vergaderzalen en 1 plenaire zaal van 450m2.

Een project met uitstraling en zo u begrijpt ook een omvangrijk werk, waar ook op  beveiligingsgebied aan uitgebreide voorwaarden moet worden voldaan. Het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland laat ook wat dat betreft niets aan het toeval over, want waar mensen verblijven, is veiligheid naast vermaak prioriteit nummer 1.

brandmeldinstallatie met volledige bewaking en ontruimingsmelders

‘Eurohill is verantwoordelijk voor een complete gecertificeerde brandmeldinstallatie met volledige bewaking en ontruimingsmelders die ingeval van calamiteiten luid alarm geven. Alle verblijfs- en verkeersruimtes worden door ons voorzien van detectors die in verbinding staan met het Notifier systeem van Honeywell.

Het door Eurohill te installeren Honeywell Notifier systeem voldoet aan de hoogste eisen en is feitelijk een hoogwaardige industriële computer die een optimale brandveiligheid op maat garandeert voor dit project. De installatie communiceert continu met alle brandmelders, detectors, handmelders (drukknoppen) en modules binnen het netwerk en identificeert permanent de status van ieder individueel element. Storingen worden op die manier tot een minimum beperkt en Eurohill weet uit ervaring dat gebruikers en installateurs enthousiast zijn over het eenvoudige en intuïtieve bedieningsgemak. Naar verwachting wordt Hotel Leeuwarden in het laatste kwartaal van 2017 in gebruik genomen.

Partners van Eurohill Beveiligingssystemen