Bel: 0528 – 277 010

24/7 Bereikbaar

Advies op maat

JA, ik wil graag meer informatie over Beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact & service

Aanleg en onderhoud van camera- en videosystemen VDL Stud

VDL Stud in Bears (Fr) is een internationaal vermaard paardenbedrijf dat met haar motto ‘Kwaliteit wint de strijd’ topsuccessen nastreeft in de paardenwereld. Het familiebedrijf maakt furore met excellente springpaarden op internationale concoursen en de nakomelingen van hun fokhengsten zijn enorm in trek op veilingen en in de handel. Naast de hengstenhouderij vindt u in Bears de sportstal en handelsstal en natuurlijk de fokkerij van VDL Stud. Het bedrijf dat zijn oorsprong vond in de hobby van grondlegger Wiepke van de Lageweg, is uitgegroeid tot een begrip in de paardenwereld.

Beveiligingscamera’s rond paardenstal

Dat neemt ook risico’s als brand, diefstal, en vernieling met zich mee. Maar ook die ‘hindernis’ wordt zonder weigering genomen dankzij de expertise van Eurohill beveiligingssystemen. ‘We kennen Eurohill vanuit de paardensport’ zegt Janko van de Lageweg. ‘We weten dat zij de lat hoog leggen voor wat betreft kwaliteit, aanleg en onderhoud van hun camera- en videosystemen. We vertrouwen erop dat we hiermee ’s nachts en wanneer er geen medewerkers aanwezig zijn, goed kunnen volgen wat er rondom ons bedrijf gebeurt.

Zo hebben we ook bewust gekozen voor een dergelijk systeem in de geboortestallen van VDL Stud. We kunnen nu op afstand, waar ook ter wereld zien en volgen wat er gebeurt met de merries en veulens en indien nodig adequaat reageren op eventuele problemen.’

Voor het hele bedrijf, inclusief hun sport- en handelsstal, heeft VDL Stud de keuze gemaakt voor kwaliteitssystemen van Eurohill. Een Milestone video management systeem in combinatie met Sony beveiligingscamera’s focussen continu op het bedrijf en de geboortestallen. Ook dat is een absolute vereiste wanneer je op het wereldtoneel een reputatie hoog hebt te houden.

Uitgegroeid tot 90 fokmerries

VDL Stud heeft een Europees gecertificeerd hengstenstation met ruim 50 goedgekeurde dekhengsten. Het bedrijf voldoet aan hoge eisen voor wat betreft een strenge selectie in het fokprogramma waardoor de fokkerij is uitgegroeid tot rond de 90 fokmerries met de beste bloedlijnen. Doel is immers om sportpaarden voor het hoogste niveau voort te brengen. En met namen als Nimmerdor, Cardento, Bubalu en Zirocco Blue zijn al heel wat successen behaald. Eurohill is er trots op om zo’n wereldspeler te faciliteren.

Partners van Eurohill Beveiligingssystemen